Vabilo na predstavitev uporabe mobilne banke

Delite objavo

Mreža NVO-VID in Združenje bank Slovenije organizirata pilotno predstavitev uporabe mobilne banke za starejše od 55 let, ki bo 24.3.2023 v Ljubljani.

Spoštovani!
Združenje bank Slovenije v sodelovanju z Mrežo nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo organizira delavnico z naslovom »Finančno opismenjevanje starejših – uporaba mobilne banke/mobilne denarnice«, ki bo potekala v okviru Evropskega tedna denarja, v petek, 24. marca 2023 v Muzeju bančništva Slovenije, Bankariumu, Čopova 3, Ljubljana. Izvedeni bosta dve delavnici, ena v dopoldanskem času in druga v popoldanskem času kot je razvidno iz urnika v nadaljevanju. Delavnici
sta namenjeni starejšim osebam 55+, ki že imajo osnovno znanje uporabe pametnih telefonov. V prijavnici udeleženci izberejo dopoldansko ali popoldansko delavnico. Po izvedeni delavnici bodo imeli zainteresirani udeleženci možnost ogleda muzeja bančništva.

Prijave: preko e-prijavnice ali spletne strani ZBS, najkasneje do 20. marca 2023. Število udeležencev je omejeno. V primeru večjega števila prijav bomo skladno z možnostmi organizirali dodatne delavnice.

Več informacij na povezavi https://www.informacijska-druzba.org/wp-content/uploads/2023/03/Vabilo-delavnica-digitalna-financna-pismenost-starejsih-ZBS-NVO-VID.pdf

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem

Več novic

Pridruži se nam na spletni platformi

Digitalno je enostavno

Skip to content